Want wanneer jij goed in je vel zit, merkt het hele gezin dit!

Hoe heerlijk zou dat zijn… “Een moeder zijn met voldoende energie. Die eindeloos samen met haar kids op de trampoline springt en zonder moeite een heerlijke gezonde maaltijd op tafel tovert. Die ff door het huis raast en alles opruimt. Die ‘s avonds nog even het één en ander klaarzet voor de volgende dag. Zo’n fitte mama die haar kleding van ‘vroeger’ nog past. Die sterk is. Die de boodschappen met gemak op haar schouder zwiert en met grote tegenwind twee kids op de fiets vooruit trapt.”

Vaak blijkt de wens van afvallen niets in vergelijking met andere wensen en doelen. Fantaseren en dromen spelen een belangrijke rol om je doelen te bepalen. Jouw motivatie weten is sleutel tot succes.

Mama in balans zal je motiveren en enthousiasmeren. Samen zorgen we ervoor dat jij jouw doelen ook echt bereikt. Voor een energieke stralende zelf! Mama in balans geeft je tools, tips en trics  en werkt met de factoren die het tot een uitdaging maken jouw healthy lifestyle eigen te maken. (van sommige tools, tips en trics heb ik inspirerende individuele of groepsworkshops gemaakt! Praktisch en doelgericht).

blij-ouders

Of misschien weet je wel al wat gezond is, maar hoe krijg je het nu voor elkaar? Een gezonde lifestyle volhouden is niet altijd gemakkelijk, zeker niet met een gezin om je heen.

Mama in balans zorgt voor diepgaande en duurzame resultaten. Samen werken aan balans en vitaliteit om blijvend resultaten te bereiken. FoodenFamily brengt allereerst een hoop kennis, gevolgd door gezonde recepten, creativiteit en passende oplossingen voor al je  uitdagingen.

MAMA IN BALANS WERKT O.A. AAN:

1.Meer energie.

2.Een gezonde levensstijl.

3.Bereiken van een gezond gewicht.

4.Optimaliseren van spijsvertering, stofwisseling en hormoonhuishouding (groepsworkshop)

5.Krijgen van een sterk immuunsysteem,

6.Inspireert, motiveert en activeert.

7.A kitchen to love (individuele workshop)

MAMA IN BALANS is op maat gemaakt naar jouw wensen en behoeften, gevarieerd, puur, betaalbaar en voedzaam. Zodat jij fit, aanwezig en energiek zijn voor alles wat de dag van jullie vraagt.

GET INSPIRED>>TAKE ACTION >> BE HEALTHY

CONTACT1.1

 

KOSTEN:
-kosten zijn €65,- per consult. Prijzen zijn inclusief BTW, gemiddeld 1,5 uur, inclusief tips, recepten, opdrachten, theory etc.
– Foodenfamily werkt onafhankelijk van verzekeraars, dat betekent dat tarieven particulier zijn. Vraag eventueel je werkgever, je financieel te ondersteunen – ook hij is er bij gebaat als jij lekker in je vel zit, gezond bent en goed functioneert.
– Reiskosten en tijd wordt berekend met behulp van de anwb-routeplanner: € 0,19 per kilometer buiten Noordwijk.
– Tarieven bedrijfs- trajecten voor bijvoorbeeld scholen, dagverblijven, nanny centrums etc wordt in overleg afgestemd.

DIRECT AAN DE SLAG: Het voordeel van een particuliere behandeling is dat je zonder verwijzing bij foodenfamily terecht kunt, dat je binnen twee weken kan starten met de coaching en er geen wachtlijst is.