Maak je Goede voornemens waar met de winterdeals van FoodenFamily!

De meeste mensen maken ze: goede voornemens voor het nieuwe jaar. Dat is niet voor niets. Uit onderzoek is gebleken dat mensen die hun voornemens maken en uitspreken 10 keer meer kans op het succesvol uitvoeren van dit voornemen hebben dan wie dat niet doet.
Velen van ons zullen goede voornemens gemaakt hebben voor het nieuwe jaar, veelal willen we meer bewegen, gezonder eten, minder drinken, stoppen met roken en meer quality-time met het gezin….

Nu is het de kunst deze voornemens ook daadwerkelijk waar te maken!! Bekijk de winter-deal en maak ze samen met FoodenFamily waar.

Good Food Winter-deal:
Ontvang 2 Good Food consulten en een Goodiebag Good Food!

“ontdek de energie om óók je andere goede voornemens waar te maken.”

Eet jezelf energiek en gezond met Good Food.
Good Food coaching is voor iedereen die gezonder wil eten, zich energieker wil voelen en fitter wil zijn. Good Food brengt je in balans in body en mind en geeft je energie en vrolijkheid.

Opvoed Winter-deal:
Ontvang 2 opvoedconsulten en een praktisch spel of boek voor jullie gezin.

“Ontdek de balans in jullie gezin. Gun jezelf, je gezin en je kind het beste.”

Voor al die ouders die zichzelf, hun kind en het gezin het beste gunnen. Die problemen hebben met het gedrag van hun kind. Voor al die ouders die meer uit hun gezin wil halen. Die hun kind het beste gunnen, maar het niet lukt om te bereiken wat ze graag willen zonder de juiste hulp.
Opvoedcoaching van FoodenFamily is er voor iedereen die vragen heeft over opvoeding. Of je nu ouder, of professioneel opvoeder bent.

Neem contact op voor een afspraak bel 0641266074 of mail miriam@foodenfamily.nl
Er vindt altijd eerst een Kennismakingsgesprek plaats welke gratis is en vrijblijvend. Hier kunnen we afstemmen of Coaching door FoodenFamily iets voor jou kan betekenen.

*Deze winter-Deal loopt tot 31 Maart 2015
FoodenFamily wenst iedereen een fit & gezond jaar vol energie, gezelligheid en schoonheid.