Natuurlijk zie je je kind (eren) het liefst gelukkig, sprankelend en stralend. Als dit niet zo is, dan raakt dat je.

 

Bijna alle ouders zijn wel eens bezorgd over lastig gedrag van hun kind. Eindeloos dreinen voor het naar bed gaan, terwijl je als ouder snakt naar een ogenblik voor jezelf. Niet luisteren terwijl je wat hem vraagt. Ongezelligheid en zeuren tijden het eetmoment. Een verzoek wordt niet gehoord en een boze toon helpt niet…

Opvoeden is vaak een hele klus!   Als een kind vaker gedrag laat zien wat door u als ouder, maar bijvoorbeeld ook op school als storend wordt ervaren, dan kan er meer voor nodig zijn
om dit gedrag te veranderen. Als een kind gedragsproblemen of een stoornis als ADHD heeft, dan
vraagt het nog meer van een ouder om hier goed mee om te gaan. De Opfoodcoach is er voor deze situaties en zorgt ervoor dat je weer grip krijgen op het gedrag van je kind. Ouders hebben heel veel invloed op hun kind en dus zijn zij de eerste die voor positieve veranderingen kunnen zorgen.

Opfoodcoaching staat voor gedragsinterventies ondersteund door voedingsinterventies wanneer nodig. Met als doel het kind te laten sprankelen en stralen en ouders sterker te maken in de opvoeding.

WAT IS HET EFFECT?

1. Kinderen doen vaker en sneller wat hen wordt gezegd;

2. Gedragsproblemen nemen af, zowel thuis als op school;

3. In de omgang met anderen gedragen kinderen zich socialer;

De opfoodcoach werkt met een goed onderzocht en bewezen effectief programma in zowel Amerika als in Europa (Noorwegen, Denemarken, IJsland).

OPFOODCOACHING WERKT O.A. AAN:

1.Gedragsproblemen/ ADHD

2.Allergieën/ intoleranties.

3.Concentratie problemen.

4.Brutaal / luister problemen.

5.Eetproblemen.

6.Slaapproblemen.

7.buikpijn.

De combinatie van opvoedinterventies en gezonde voeding verbetert gedrag, concentratie en gezondheid. Het helpt je kind stralend gezond te sprankelen.

 

Opfoodcoaching kan al vanaf één sessie. Het is ook mogelijk om een coachtraject af te spreken. De duur van het traject is mede afhankelijk van wensen en doelen.

CONTACT1.1

KOSTEN:

– Gratis kennismakingsgesprek.
– €65,- per consult. Prijzen zijn inclusief BTW, gemiddeld 1,5 uur, inclusief tips, recepten, opdrachten, theory etc.
– de Opfoodcoach werkt onafhankelijk van verzekeraars, dat betekent dat tarieven particulier zijn. Vraag eventueel je werkgever, je financieel te ondersteunen – ook hij is er bij gebaat als jij en je gezin lekker in je vel zit, gezond bent en goed functioneert.
– Reiskosten en tijd wordt berekend met behulp van de anwb-routeplanner: € 0,19 per kilometer buiten Noordwijk.
– Tarieven bedrijfs- trajecten voor bijvoorbeeld scholen, dagverblijven, nanny centrums etc wordt in overleg afgestemd.

DIRECT AAN DE SLAG: Het voordeel van een particuliere behandeling is dat je zonder verwijzing bij de Opfoodcoach terecht kunt, dat je binnen twee weken kan starten met de coaching en er geen wachtlijst is.