DIT BEN IK

Miriam, opvoedkundige, voedingsdeskundige, coach, eind 30, blond en blauwe ogen. Verliefd op de leukste man, trotse mama van dochtertje Lizzi en zwanger van dochter nummer 2. Dol op momenten met mijn vriendinnen,  op het strand en love to surf.

MIJN DOEL

Gezinnen van kinderen met gedragsproblemen inspireren en ondersteunen naar gezond gedrag. Zodat ze ongehinderd kunnen leven in het lichaam dat daarbij past. Energiek, aanwezig en fit voor alles wat de dag van hen vraagt.  Bij de meeste kinderen wisselen perioden van lastig gedrag zich af met perioden van goed gedrag. Dit hoort bij de gezonde ontwikkeling van een kind. Wanneer een kind echter aanhoudend langer probleemgedrag laat zien, zoals niet luisteren, schelden, schoppen of slaan en vaak ruzie maakt met broertjes of zusjes. Liegt of steelt, teruggetrokken is of verdrietig, dan kan het zijn dat er wat extra´s nodig is om het gedrag van een kind weer in positieve richting te veranderen. Gedragsinterventies en Voedingsondersteuning kunnen hierbij helpen.

OPFOODCOACH

Als therapeut, opfoodcoach, vrouw en mama ervaar ik de kracht van voeding binnen het gezin.

Wanneer mijn, of mijn dochters lichaam goed functioneert merken we dat in alle aspecten van het leven! “It all starts with food”. Bij datgene wat we elke dag, meerdere keren op een dag, in ons mond stoppen (of er juist niet in stoppen).

Naast dat mijn dochter, en al die andere kinderen, beter slapen, vrolijker, flexibeler en veerbaarder zijn. Worden gedragsinterventies meer dan positief ondersteund. Hierdoor kreeg ik de onbedwingbare drang dit met de rest van de wereld te delen! Daarom ben ik DEOPFOODCOACH begonnen. Om zo veel mogelijk kinderen met gedragsproblemen te coachen. Om gezinnen te laten ervaren hoeveel invloed ze hebben om hun leven, en die van hun kinderen, gezonder, makkelijker en gelukkiger te maken. Een (op)foodstijl die goed voelt vanuit inspiratie en liefde om de goede redenen.

 

 

handtekening