WANNEER: op afspraak +/- 4,5 uur
WAAR: In jullie keuken
KOSTEN: 150,-

De KITCHTEN TO LOVE workshop kan opgedeeld worden in max 3 individuele consulten:

Omgeving en sfeer zijn van grote invloed op de effectiviteit en productiviteit. De meest creatieve ideeën komen tot stand op de meest inspirerende plekken. met KITCHEN TO LOVE creëren we een keuken waar je inspiratie op kunt doen, waar je ten alle tijden voor iets gezonds kunt kiezen, waar gezonde producten op voorraad zijn en waar je bewust wordt van de keuze die je maakt.

KEUKENKASTJE & KOELKAST SAFARI:

Bij een gezonde foodstyle horen gezonde producten en ingrediënten. En als je jezelf het gemakkelijk wilt maken, richt je ook je voorraadkast op die manier in. Vol met ingrediënten waar je van alles mee kunt maken. Zorg ervoor dat je kasten gevuld zijn met alles wat je nodig hebt om gezonde maaltijden te maken. Vooral ’s avonds na het werk is het handig als er voldoende producten zijn om in een kwartier verschillende, gezonde maaltijden mee te maken.

SUPERMARKSAFARI:

Wat haal je waar? Boodschappen doen is een van de  belangrijkste schakel in het creëren van een succesvol, duurzame healthy foodstyle!! Het belangrijkste doel van de supermarktsafari is je wegwijs maken naar de “healthy” voeding. Daarnaast maakt de supermarkt safari je natuurlijk ook bewust van de risico’s van moderne voeding. Zodat je in staat bent gezondere keuzes te maken.

“Als je weet welke alternatieven je hebt, dan weet je ook welke gezonde keuzes je kunt maken.”

GOED VOORBEREID IS HET HALVE WERK:

Je wilt wel gezond eten en zelf koken maar het ontbreekt zo nu en dan aan een goede planning. In die planning zit 90% van het succes. Het scheelt je tijd, geld en veel frustratie. Als je gezond wilt eten én geld wilt besparen is het verstandig er tóch tijd voor vrij te maken. Dan hoef je op die momenten zoals hierboven beschreven niet na te denken over wat je moet eten. Dan ligt alles klaar in je koelkast of vriezer. Ready to go!

Oh, ik ken ze ook nog steeds hoor, die hectische dagen waarop iedereen buiten de deur is en er aan het einde van de dag een warme maaltijd op tafel moet komen. Wat ben ik dan altijd weer blij met die voorbereiding, want dat scheelt dan echt meer dan de helft. Waar zou ik zijn zonder?

Ook zin in zo’n inspirerende  gezonde keuken?

bel 0641266074 om een afspraak te maken of