“Een mooie huid van binnenuit!”

Regelmatig naar een schoonheidsspecialiste gaan is zeker geen overbodige luxe. Niet alleen het stressniveau daalt door de rust en ontspanning maar ook de huid knapt er uitwendig zichtbaar van op. Maar met alleen uitwendige verzorging ben je er niet. Een verkeerde voedingsgewoonte is duidelijk te zien in de huid, zowel aan de rimpels, structuur als oneffenheden. Het is ook belangrijk om je huid van binnenuit te voeden en te verzorgen en dat doe je met Good Food.

Ons lichaam is constant in beweging om zich te vernieuwen. Na elke 7 jaar is elke cel in ons lichaam vernieuwd. Maar goed nieuws, de huid is al na iets minder dan 1 maand helemaal nieuw. Met goede verzorging zowel inwendig als uitwendig heb je dus veel invloed op de ontwikkeling van een MOOIE nieuwe huid. Food coaching coacht je naar een mooie huid van binnenuit.

Voor een mooie huid is het belangrijk je darmen in topconditie te krijgen.
Een paar leuke weetjes over de darmen:
• De darmen bepalen voor meer dan 70% ons immuunsysteem.
• De darmen hebben een zeer grote invloed op de kwaliteit van je huid (rimpels, hydratatie en collageenvorming). Je kunt nog de beste gezichtscrème gebruiken. Uiteindelijk is de invloed hiervan beperkt.
• Onze darmen worden ook wel “het tweede brein” genoemd. Reden hiervoor is dat het stofje dat voor een groot gedeelte ons humeur bepaald (serotonine) voor 80% zich in het maag-darmkanaal bevindt. (maar 2% bevindt zich in de hersenen).

Beautifood is niet alleen gezond voor de huid, maar het hele lichaam zal ervan mee profiteren. Gezonde voeding is een essentieel onderdeel van een gezonde levensstijl. Net zoals lichaamsbeweging, en voldoende slaap.   stralende, gezonde huid.
Beautifood geeft je een stralende, gezonde huid.

Wil je meer weten over beautifood? of wil je een afspraak maken? Neem dan contact op voor een afspraak. 0641266074 of miriam@foodenfamily.nl Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek gaan we in op jouw persoonlijke uitdagingen en behoeften. Dit gesprek is gratis en je zit nog nergens aan vast.