nov
12
za
HORMONEN IN BALANS
nov 12 @ 09:00 – 13:00

Wil je weten hoe je jouw hormonen in balans brengt? “HORMONEN IN BALANS” is een workshop waarin je zelf leert hoe je effectief je hormonen in balans kunt brengt. Deze ochtend organiseer ik voor vrouwen die zich vrij willen voelen van hun cellulitis, pms, hormonale migraine, acne, vruchtbaarheidsproblemen, menstuatiepijn, postnatrale depressie en alle andere hormonale klachten.  

Als onze hormonen uit balans zijn dan gaat het mis en liggen klachten op de loer. Ze bepalen hoe we ons voelen, hoe ons humeur is, hoe we denken, waar we vet opslaan, hoe we slapen, hoeveel energie we hebben, hoe onze huid eruit ziet, hoe onze cyclus verloopt, of en hoeveel zin we in seks hebben, hoe we met stress omgaan etc.

in deze 4 uur leer je:

-Hoe jij jouw hormonen lachend te lijf kunt gaan.
-Hoe je verschillende hormoongerelateerde klachten kunt aanpakken en oplossen.
-Wat de symptomen en oorzaken van onbalans tussen hormonen.
-Hoe je inzicht krijg in jouw emoties, snaaimomenten, dipjes en uitspattingen
-Hoe je de verwarrende wereld van de vrouwelijke hormonen beter begrijpt.

Inclusief:

Ontbijt en lunch, Inspiratie en motivatie, Tips en tools

 

Ga vanaf nu energiek en lachend je hormonen te lijf!

GET INSPIRED>>TAKE ACTION >> BE TRANSFORMED

CONTACT1.1

(Let op: maximaal 10 deelnemers!)

dec
7
wo
ZEN AAN TAFEL
dec 7 @ 10:00 – 12:30

stressvrij aan tafel

MET DE “ZEN AAN TAFEL” WORKSHOP LEER JE HOE JE RELAXED EEN GEZONDE EN LEKKERE MAALTIJD OP TAFEL ZET EN HET ETEN GEZELLIG EN POSITIEF VERLOOPT.

File onderweg, vermoeide kinderen, nog even boodschappen halen,
“Maaaaahaam wat eeeeten we vandaag?”
Wat zet je nu weer eens op tafel? Verstrooid en gehaast koken.
De één wil geen bonen, de ander geen pompoen. Wat doe je ermee, met LUSTIKNIE? Hoe zorg je dat jouw kind(eren) gezond, gezellig en aan tafel eten?

Het avondeten kan voor veel stress, ergernissen, chaos en irritaties zorgen. Dit moment doet het stresshormoon-level van menig mama de pan uit reizen.

ZEN AAN TAFEL is een interactieve workshop met oa:

1.Achtergrondinformatie
2.Inspirerende opdrachten
3.Lekker recepten
4.De schijf van gezonde energie
5.en zit vol leuke tips en tools

INTERESSE?!

 

(max 10 personen)

Mocht je behoefte hebben aan nóg meer inspiratie en verdieping dan is 1OP1COACHING wellicht iets voor jou.

Het herkennen van de oorzaken van slecht eetgedrag is namelijk lastig en vaak is er sprake van meerdere oorzaken. Ook de uitvoering en het inzetten van de oplossingen zijn vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Afstemming tussen jullie als ouders kan ook nog een uitdaging zijn. Foodenfamily help dan graag een handje mee. Foodenfamily kan bij jou thuis afspreken! ook s’ avond of tijdens het weekend. Een coachingstraject start met een intake. Tijdens de intake bespreken we je situatie en kijken we wat ik voor je kan betekenen. Wil je meer weten of wil je een afspraak maken? Neem dan contact op bel 0641266074 of mail miriam@foodenfamily.nl

feb
9
do
SUPERMARKTSAFARI @ AH Katwijk
feb 9 @ 09:00 – 10:30

Met  de SUPERMARKTSAFARI word je wegwijs in de jungle van de fabrieksproducten en leer je de meest gezonde keuzes te maken in de supermarkt. Want gelukkig zijn die er nog voldoende en er komt zelfs weer steeds meer! Het is dus heel goed mogelijk om elke dag heerlijk gezond te eten uit de supermarkt.  Daarnaast maakt de supermarkt safari je natuurlijk ook bewust van de risico’s van moderne voeding.

De beste investering is nog altijd die in je gezondheid!

Boodschappen doen is een van de  belangrijkste schakel in het creëren van een succesvol, duurzame healthy foodstyle!! Maar gezond kiezen in de supermarkt, dat kan een behoorlijke uitdaging zijn. Dus pak je verrekijker en kapmes, of leesbril en winkelmand, en baan je samen met foodenfamily.nl een weg door de boodschappen jungle.

Wil jij ook weten welke producten echt goed voor je zijn? Tijdens de supermarkt safari leer je bewust en gezond boodschappen doen in je eigen supermarkt. Je leert gezonde producten te herkennen en etiketten te lezen. Je leert over de hoeveelheid (verborgen) suikers in een product, goede en slechte vetten en meer zaken die je gezondheid en gewicht kunnen beïnvloeden.

Wordt wegwijs in de jungle van de supermarkt producten!

apr
13
do
’t OPFOODCAFÉ @ JUMPIN
apr 13 @ 16:00 – 17:00

Prijs is inclusief 1 kind 1 uur jumpen, thee iets lekkers en limonade. Meer kinderen? dat kan tegen meerprijs van €5,- p.k.

HET “OPFOODCAFÉ”  IS EEN INTERACTIEVE WORKSHOP  MET PRIKKELENDE STELLIINGEN EN ALLEDAAGSE KWESTIES OVER OPVOEDING, GEDRAGSPROBLEMEN, ACHTERGRONDINFORMATIE EN INSPIRATIE. 

Ook komt het effect van voeding binnen de opvoeding aan bod want kinderen die gezond eten luisteren beter, zijn socialer, kunnen zich beter concentreren, zijn minder vaak ziek, vertonen minder gedragsproblemen en zitten lekkerder in hun vel! Maar liefst 70% van de concentratie- en gedragsproblemen (slecht luisteren, ruzie maken, brutaal gedrag etc.) wordt bij  kinderen veroorzaakt door wat we eten (of juist niet eten)?

Zoals in alles draait het om BALANS: Voeding en opvoeding zijn dan ook twee wegen op dezelfde kaart. Het draait om balans binnen je gezin. Net als jij zit je kind lekkerder in zijn vel als hij/zij in balans is.  Als je kindje in balans is, profiteert hij hier van in zijn verdere ontwikkeling.

Met ’t opfoodcafé BOOST je de concentratie, de gezondheid en de gedragsontwikkeling van je kind.

In deze workshop leer je:

1. Hoe je het gedrag, het zelfvertrouwen en de emoties van je kind positief kan beïnvloeden.
2. Hoe je voeding kan inzetten voor meer positiviteit binnen het gezin.

3. Hoe je een betere gezondheid creëert voor je kind, waardoor ze minder snel boos, moe en humeurig zijn.

Naast gezond eten, is beweging zeker belangrijk. Steeds meer kindje zitten binnen voor de televisie en computer. Bewegen is dan niet zo vanzelfsprekend. Het is daarom belangrijk dat je kind lekker zijn energie kwijt kan door buiten rond te rennen en spelletjes te spelen. Het opfoodcafé is daarom elke eerste donderdag van de maand @ de jumpin noordwijk, zodat de kinderen tijdens de workshop (onder begeleiding) lekker kunnen jumpen!

Kom naar het opfoodcafé @ de jumpin en laat je inspireren. Laat je kind volop jumpen en leer alles over hoe je het gedrag, de concentratie en de luistervaardigheid van je kind kunt optimaliseren! Krijg vrolijke en gezonde inspiratie voor bewust en fit ouderschap. Leuke opvoed weetjes, lekkere recepten en gezonde voeding. Een healthy opvoedstyle met een inspirerende twist.

 

 Prijs is inclusief 1 kind 1 uur jumpen, thee, iets lekkers en limonade. Meer kinderen? dat kan tegen meerprijs van €5,- p.k.

mei
20
za
Pakjes, zakjes en sausjes de deur uit!
mei 20 @ 09:30 – 13:00

Maar hoe creëer je zonder die kant en klare pakjes, zakjes en sausjes de juiste smaak? Welke kruiden gebruik je? Welke producten moet je in huis hebben om gerechten op smaak te brengen?

Ik hoor vaak dat mensen geen idee hebben hoe ze zonder pakjes en zakjes een lekkere smaakvolle en gezonde maaltijd op tafel kunnen zetten! Herken jij dit? Schrijf je dan in voor deze workshop! Want je leeft lekkerder en voelt je beter zónder mixpoeders vol zout, suiker en smaakversterkers.

Als ik de supermarktschappen zie, lijkt het assortiment gemaksmixen elke keer wéér groter te zijn geworden!!

verse kruiden

Fabrikanten proberen ons het zelf koken gestaag te ontmoedigen en doen voorkomen alsof pakjes gemak, houvast en tijdswinst bieden. Niets is minder waar natuurlijk. Wel bevatten pakjes in grote hoeveelheden zout, suiker, smaakversterkers, conserveermiddelen, vulmiddelen, antiklontermiddelen, bindmiddelen en andere technische snufjes. Heus, dat kan lekkerder. En ja zeker, ook gezonder.

Dus tijd voor actie!! Daarom deze workshop zodat lekker eten voorop staat, helemaal zelf gemaakt.

 

Wat kan je verwachten?

We gaan lekker koken/ bakken en proeven. We bereiden verschillende sauzen, dips en kruiden combi’s die je zelf kunt maken. Foodenfamily laat zien welke mogelijkheden er allemaal zijn!

Er is voldoende ruimte voor jouw vragen over dit onderwerp. Na deze ochtend krijg je  recepten mee naar huis zodat je thuis meteen aan de slag kunt!

meld-je-hier-aan