Wanneer:
20 mei 2017 @ 09:30 – 13:00
2017-05-20T09:30:00+02:00
2017-05-20T13:00:00+02:00
Waar:
Golfweg
2202 Noordwijk
Nederland
Kosten:
37,50

Maar hoe creëer je zonder die kant en klare pakjes, zakjes en sausjes de juiste smaak? Welke kruiden gebruik je? Welke producten moet je in huis hebben om gerechten op smaak te brengen?

Ik hoor vaak dat mensen geen idee hebben hoe ze zonder pakjes en zakjes een lekkere smaakvolle en gezonde maaltijd op tafel kunnen zetten! Herken jij dit? Schrijf je dan in voor deze workshop! Want je leeft lekkerder en voelt je beter zónder mixpoeders vol zout, suiker en smaakversterkers.

Als ik de supermarktschappen zie, lijkt het assortiment gemaksmixen elke keer wéér groter te zijn geworden!!

verse kruiden

Fabrikanten proberen ons het zelf koken gestaag te ontmoedigen en doen voorkomen alsof pakjes gemak, houvast en tijdswinst bieden. Niets is minder waar natuurlijk. Wel bevatten pakjes in grote hoeveelheden zout, suiker, smaakversterkers, conserveermiddelen, vulmiddelen, antiklontermiddelen, bindmiddelen en andere technische snufjes. Heus, dat kan lekkerder. En ja zeker, ook gezonder.

Dus tijd voor actie!! Daarom deze workshop zodat lekker eten voorop staat, helemaal zelf gemaakt.

 

Wat kan je verwachten?

We gaan lekker koken/ bakken en proeven. We bereiden verschillende sauzen, dips en kruiden combi’s die je zelf kunt maken. Foodenfamily laat zien welke mogelijkheden er allemaal zijn!

Er is voldoende ruimte voor jouw vragen over dit onderwerp. Na deze ochtend krijg je  recepten mee naar huis zodat je thuis meteen aan de slag kunt!

meld-je-hier-aan