Wanneer:
13 april 2017 @ 16:00 – 17:00
2017-04-13T16:00:00+02:00
2017-04-13T17:00:00+02:00
Waar:
JUMPIN
Van Berckelweg 34
2203 LB Noordwijk
Nederland
Kosten:
€15,-

Prijs is inclusief 1 kind 1 uur jumpen, thee iets lekkers en limonade. Meer kinderen? dat kan tegen meerprijs van €5,- p.k.

HET “OPFOODCAFÉ”  IS EEN INTERACTIEVE WORKSHOP  MET PRIKKELENDE STELLIINGEN EN ALLEDAAGSE KWESTIES OVER OPVOEDING, GEDRAGSPROBLEMEN, ACHTERGRONDINFORMATIE EN INSPIRATIE. 

Ook komt het effect van voeding binnen de opvoeding aan bod want kinderen die gezond eten luisteren beter, zijn socialer, kunnen zich beter concentreren, zijn minder vaak ziek, vertonen minder gedragsproblemen en zitten lekkerder in hun vel! Maar liefst 70% van de concentratie- en gedragsproblemen (slecht luisteren, ruzie maken, brutaal gedrag etc.) wordt bij  kinderen veroorzaakt door wat we eten (of juist niet eten)?

Zoals in alles draait het om BALANS: Voeding en opvoeding zijn dan ook twee wegen op dezelfde kaart. Het draait om balans binnen je gezin. Net als jij zit je kind lekkerder in zijn vel als hij/zij in balans is.  Als je kindje in balans is, profiteert hij hier van in zijn verdere ontwikkeling.

Met ’t opfoodcafé BOOST je de concentratie, de gezondheid en de gedragsontwikkeling van je kind.

In deze workshop leer je:

1. Hoe je het gedrag, het zelfvertrouwen en de emoties van je kind positief kan beïnvloeden.
2. Hoe je voeding kan inzetten voor meer positiviteit binnen het gezin.

3. Hoe je een betere gezondheid creëert voor je kind, waardoor ze minder snel boos, moe en humeurig zijn.

Naast gezond eten, is beweging zeker belangrijk. Steeds meer kindje zitten binnen voor de televisie en computer. Bewegen is dan niet zo vanzelfsprekend. Het is daarom belangrijk dat je kind lekker zijn energie kwijt kan door buiten rond te rennen en spelletjes te spelen. Het opfoodcafé is daarom elke eerste donderdag van de maand @ de jumpin noordwijk, zodat de kinderen tijdens de workshop (onder begeleiding) lekker kunnen jumpen!

Kom naar het opfoodcafé @ de jumpin en laat je inspireren. Laat je kind volop jumpen en leer alles over hoe je het gedrag, de concentratie en de luistervaardigheid van je kind kunt optimaliseren! Krijg vrolijke en gezonde inspiratie voor bewust en fit ouderschap. Leuke opvoed weetjes, lekkere recepten en gezonde voeding. Een healthy opvoedstyle met een inspirerende twist.

 

 Prijs is inclusief 1 kind 1 uur jumpen, thee, iets lekkers en limonade. Meer kinderen? dat kan tegen meerprijs van €5,- p.k.